Z biohackingom nad slabe navade podjetnikov

12. 09. 2024

Z biohackingom nad slabe navade podjetnikov

Poznate stereotip mladega podjetnika: ambiciozen, utrujen, nenaspan, pregorel, anksiozen? V resnici gre za realnost skoraj vsakega startupovca, ki se poda v bitko za globalno prevlado njegovega produkta ali storitve. Vsi podjetniki slej kot prej pridejo do stopnje, ko se telo upre in išče pot v ravnovesje. Dostikrat je prav bolezen tista, ki jim postavi življenje na glavo.

Vendar se novi val podjetnikov, še posebej tistih iz generacije Z, vedno bolj upira izčrpavanju uma in telesa. Obdobje neskončnih ur dela, podprtih z litri kave in hitrimi obroki, je mimo. Na sceno prihajajo nove rešitve, ki pomagajo podjetnikom, da dosežejo visoko produktivnost brez negativnih posledic za zdravje. In prav tu vstopa v zgodbo Grega Gostinčar, ustanovitelj Your Inception in soustanovitelj znamke FeelRooty.

Grega, ki je svoje podjetniške korake začel med študijem na Švedskem, je hitro spoznal, da lahko ob prekomernem delu hitro izgubi nadzor nad kakovostjo življenja.  Sprva je iskal načine za povečanje produktivnosti, skrajšanje spanca in večjo osredotočenost – tako je odkril svet nootropikov in biohackinga. Optimizacija lastne učinkovitosti ga je tako pritegnila, da je prerasla v njegovo življenjsko poslanstvo – pomagati ljudem najti naravne rešitve za doseganje boljšega počutja. Iz tega raziskovanja se je razvil MagicRooty, 100 % naravna mešanica adaptogenih zelišč in medicinskih gob, ki povečuje energijo, koncentracijo in dobro počutje, brez negativnih učinkov kofeina.

MagicRooty: naravna moč za podjetnike

MagicRooty ni samo še ena alternativa kavi – gre za celosten pristop k optimizaciji delovanja telesa in uma. Grega in njegova ekipa so ustvarili napitek, ki podjetnikom, profesionalcem in vsem, ki iščejo bolj zdrave rešitve, omogoča povečanje osredotočenosti in energije skozi dan. S skrbno izbranimi sestavinami iz narave, ki podpirajo delovanje možganov in zmanjšujejo stres, je MagicRooty postal pomemben del biohacking gibanja v Sloveniji in širše.

Vizija in ambicije FeelRooty

Podjetje FeelRooty je trenutno prisotno v več kot 70 trgovinah, večina prodaje pa poteka prek spleta, kar jim omogoča, da nagovarjajo stranke po vsej Evropi. Poletni meseci so za ekipo prelomni, saj so julija dosegli prodajni rekord. S svojo močno usmeritvijo v biohacking in zdrav način življenja ciljajo na zavestne profesionalce, predvsem ženske, stare med 28 in 40 let, ki iščejo alternative kavi.

Podjetje trenutno intenzivno dela na razvoju novih okusov in produktov, pri čemer ohranjajo visoke standarde kakovosti.

Prihodnost FeelRooty in biohackinga

FeelRooty je na poti, da postane vodilna znamka na področju biohackinga in naravnih prehranskih dopolnil. Njihov cilj je do konca leta osvojiti vsaj en nov evropski trg, pri čemer aktivno iščejo možnosti za financiranje in širitev. Z ekipo štirih redno zaposlenih in številnimi zunanjimi sodelavci nadaljujejo z inovacijami na področju zdravja, biohackinga in dobrega počutja.

MagicRooty ni le napitek – je del širšega gibanja, ki spodbuja zavestno, zdravo življenje ter omogoča podjetnikom in drugim posameznikom, da presežejo omejitve vsakdanje utrujenosti in stresa. FeelRooty dokazuje, da je prihodnost produktivnosti v ravnovesju in skrbi zase, ne pa v izčrpavanju uma in telesa.

Povpraševanje po izdelkih in storitvah, ki krepijo zdravo staranje in dolgoživost narašča, saj se vse več pozornosti namenja preventivi. Skupaj s poenostavljeno dostopnostjo, poudarkom na zdravju, trajnosti in nenehnimi inovacijami na področju edinstvenih in okusnih nadomestkov za kavo se pričakuje, da bo povpraševanje po ekoloških nadomestkih za kavo v prihodnjih letih naraščalo z opaznim tempom. Letna stopnja rasti (CAGR) je ocenjena na kar 4,2 %.

Ga še niste poskusili?

FeelRooty vsem izčrpanim podjetnikom in podjetnicam, ki so del skupnosti Tehnološkega parka Ljubljana nudi izdelek s 10% popustom s kodo TPLJ10.

Grega bo 19.9. ob 17. uri na Areni tehnologij tudi gost v pogovoru, na katerem bo še bolj podrobno delil nasvete za poslovni in osebni uspeh. Pridružite se nam s prijavo na povezavi

 

Nazaj