OKROGLA MIZA - Od igrišča do zaslona: Vpliv umetne inteligence na šport in e-šport

17. 07. 2024

OKROGLA MIZA - Od igrišča do zaslona: Vpliv umetne inteligence na šport in e-šport

Tehnološki park Ljubljana v sodelovanju s SRIP GoDIGITAL vabi k prijavi na okroglo mizo z naslovom "Od igrišča do zaslona: Vpliv umetne inteligence na šport in e-šport", ki bo potekala v okviru dogodka Arena tehnologij, ki se bo odvila 19. septembra 2024.

Okrogla miza bo posvečena predstavitvi najnovejših tehnoloških rešitev in trendov na področju uporabe umetne inteligence v športu in e-športu.

Strokovnjaki bodo razpravljali o vplivu umetne inteligence na analizo igre, razvoj strategij in izboljšanje zmogljivosti športnikov in igralcev e-športa. Predstavljeni bodo praktični primeri uspešne implementacije in prihodnje smernice.

Poseben poudarek bo namenjen tudi uporabniški izkušnji, ki jo prinašajo te napredne tehnologije, ter izboljšanju interakcije med igralci, trenerji in navijači.

Dogodek je namenjen podjetjem, raziskovalnim inštitucijam ter vsem, ki jih zanimajo inovativne rešitve v športu in e-športu. Poleg pridobivanja dragocenih znanj in mnenj bodo udeleženci imeli priložnost mreženja, kar lahko vodi do novih sodelovanj in projektov.

Udeležba okrogle mize je brezplačna, potrebna je zgolj prijava na matej.kirn@tp-lj.si.

Vabljeni k prijavi, število mest je omejeno!

 

Nazaj