Odpiramo vrata tehnologijam in inovacijam na Areni tehnologij 2024

14. 06. 2024

Odpiramo vrata tehnologijam in inovacijam na Areni tehnologij 2024

Tehnološki park Ljubljana vabi vse slovenske razvijalce, da predstavite svoje prebojne inovacije, tehnologije in izume na dogodku Arena tehnologij 2024! Ob tej priložnosti želimo popisati vse, kar ste ustvarili na fakultetah, inštitutih, podjetjih in drugih inštitucijah.

Arena tehnologij bo potekala 19. septembra 2024 v Tehnološkem parku Ljubljana. Gre za dogodek, s katerim želimo ozavestiti javnost o izjemnih dosežkih slovenskih tehnologij in podjetij, ki dosegajo vrhunske rezultate.

Naša zaveza je ustvarjanje boljšega sveta skozi boljšo tehnologijo, kar je tudi temeljno poslanstvo, ki mu sledimo. Inovacije so ključ do trajnostne prihodnosti, zato podpiramo vsak korak k tehnološkemu napredku.

Iščemo premične in nepremične tehnologije, ki odražajo vrhunskost slovenskega inovativnega duha. Pokažimo skupaj, kako lahko z znanjem in ustvarjalnostjo oblikujemo boljši jutri.

Kaj iščemo?

  1. Inovativnost: Kako inovativna je vaša rešitev?
  2. Vpliv: Kakšen vpliv ima vaša tehnologija na družbo in industrijo?
  3. Izvedljivost/uporabnost: Kako praktična in izvedljiva je vaša tehnologija? Komu je namenjena in kakšen problem rešuje v družbi?

Zakaj sodelovati?

  • Pokažimo, kaj vse slovenska podjetja zmorejo in kako močna so na tehnološkem področju.
  • Motivirajmo mlade talente za vstop v svet tehnologije in inovacij.
  • Prispevajmo k večji prepoznavnosti slovenske tehnološke odličnosti.
  • S skupnimi močmi pospešimo inovativnost in slovenski tehnološki napredek.
  • Omogočimo izmenjavo idej med vodilnimi strokovnjaki, podjetniki in raziskovalci.

Kaj imate vi od tega?

  • Prepoznavnost: Vaša inovacija bo imela priložnost, da se predstavi pred širšo javnostjo in ključnimi deležniki v industriji.
  • Mreženje: Povezali se boste lahko z vodilnimi strokovnjaki, podjetniki in potencialnimi investitorji.
  • Poslovne priložnosti: Dogodek ponuja edinstveno priložnost za raziskovanje potencialnih poslovnih sodelovanj in partnerstev.

Vaš prispevek ni le korak k osebnemu uspehu, temveč tudi pomemben del kolektivnega napredka naše Slovenije. Pokažite kako domača podjetja in inštitucije oblikujejo tehnološko prihodnost ter prispevajo k napredku in blaginji naše družbe. Skupaj lahko ustvarimo boljšo prihodnost in postanemo navdih za naslednje generacije inovatorjev.

Kontakt za prijavo in dodatne informacije:

Pošljite nam opis svoje inovacije, tehnologije ali izuma (max A4 stran), vključno z morebitnimi fotografijami ali videi, na elvisa.basailovic@tp-lj.si do 28. julija 2024.

Izbor najboljših:

Komisija bo pregledala vse prijave in izbrala do najboljših 20, ki bodo predstavljene na Areni tehnologij 2024, 19. septembra 2024. Premične bodo predstavljene fizično na dogodku, za ostale bomo posneli predstavitveni video. 

Rok za prijavo: 28. julij 2024! Ne zamudite priložnosti, pridružite se nam in bodite del tehnološke revolucije!

Nazaj