Monika Žel: Po znanje iz digitalnega marketinga k sosedom

18. 07. 2024

Monika Žel: Po znanje iz digitalnega marketinga k sosedom

Monika Žel, ustanoviteljica start-upa Pantaya.si, se je podala na šestmesečno poslovno izmenjavo na Hrvaško, kjer bo pridobivala znanje iz digitalnega marketinga pod mentorstvom Darka Majića, ustanovitelja podjetja Unilink Eco Digital.

Tip novice: Erasmus

Monika Žel je specializirana za celostne ponudbe za hišne ljubljenčke in prodaja magnetno stimulacijo, CBD, konopljine izdelke ter koloidno srebro. S svojo naraščajočo blagovno znamko pomaga hišnim ljubljenčkom na poti do zdravja z vse širšo paleto izdelkov, ki podpirajo njihovo dobro počutje.

Njen gostitelj na Hrvaškem je Darko Majić, specialist za digitalni marketing in ustanovitelj strokovne digitalne agencije Unilink Eco Digital. Agencija se osredotoča na trajnostne in odgovorne poslovne rešitve za rast, v okviru projekta "Unilink Eco Digital" pa ponuja spletne strani in storitve digitalnega marketinga.

Med šestmesečno poslovno izmenjavo je Monika izboljšala svoje znanje digitalnega marketinga, spoznala SEO, marketing na družbenih omrežjih, pisanje vsebin ter izboljšala spletno prisotnost Pantaye v industriji celostnega zdravja hišnih ljubljenčkov. Izvedla je tudi oglaševalske kampanje za različne ciljne segmente na Hrvaškem, povezane z zdravjem hišnih ljubljenčkov, ter pridobila nove stranke iz Hrvaške zahvaljujoč digitalnim marketinškim akcijam in novim znanjem.

Monika je z anmi podelila: "Ta projekt mi je pomagal naučiti se več digitalnih marketinških veščin in se počutiti veliko bolj samozavestno pri vstopu na hrvaški trg s produkti Pantaya za celostno zdravje hišnih ljubljenčkov."

Darko je medtem pridobil praktične izkušnje pri delu z odgovornimi podjetji, dostop do slovenskega trga in našel nova podjetja, ki jih zanima ponudba digitalnih marketinških storitev in nam povedal: "Ta projekt je bil o nenehnem učenju o trendih v industriji, spoznavanju novih strank in deljenju podjetniških izkušenj in tehnik."

Navdihnjeni z uspešno zgodbo Moniki? Program #EYE vas čaka! Pripravite se na povezovanje z ljudmi, ki razmišljajo podobno kot vi, odklenite svoj podjetniški potencial in začnite svoje preobrazbeno potovanje. Ostani na tekočem z več uspešnimi zgodbami in se pridruži programu EYE, da ustvarite svojo!

- - - - - - - - - 

Za več informacij o programu EYE  pišite na erasmus@tp-lj.si ali pokličite +386 31 342 221, David.

Nazaj