MESI prejel prestižno nagrado iF DESIGN AWARD 2024

22. 07. 2024

MESI prejel prestižno nagrado iF DESIGN AWARD 2024

Mednarodna nagrada, ki jo podeljuje 132 neodvisnih strokovnjakov, poudarja zavezanost podjetja odličnosti v oblikovanju, inovacijah in funkcionalnosti.

Podjetje MESI je nagrado prejelo za svoj brezžični spirometer, ki je del družine MESI mTABLET in vključuje certificirano medicinsko tablico, različne diagnostične meritve, razširitve programske opreme in še veliko več. MESI mTABLET SPIRO je napredna medicinska naprava za natančno in priročno spirometrijo, ki presega zgolj diagnosticiranje morebitnih pljučnih težav. Vsi podatki se takoj po opravljeni meritvi prenesejo na platformo MESI mRECORDS, ponuja pa tudi različne možnosti integracije z elektronskimi zdravstvenimi kartotekami.

"Počaščeni smo, da smo prejeli nagrado iF DESIGN AWARD 2024. To priznanje odraža trdo delo in predanost naše ekipe pri ustvarjanju izdelka, ki izpolnjuje najvišje standarde funkcionalnosti in uporabnosti, hkrati pa pozitivno vpliva na obravnavo pacientov," je povedal Jakob Šušterič, direktor podjetja MESI.

MESI je slovensko podjetje, ki razvija inovativne medicinske naprave za sodobne diagnostične rešitve. Velik poudarek dajejo naprednim tehnologijam; s pomočjo digitalizacije za enostavnejšo diagnostiko pomagajo predvsem pri zgodnjem odkrivanju bolezni, pravilni napotitvi in uspešnem zdravljenju. Od približno 130 zaposlenih jih večina dela v razvoju in proizvodnji – vsi njihovi izdelki so namreč zasnovani in proizvedeni v Sloveniji.

 

Nazaj