Financiranje prihodnosti: Odklenite sredstva in spremenite svoje ideje v uspeh

26. 09. 2024

Financiranje prihodnosti: Odklenite sredstva in spremenite svoje ideje v uspeh

V četrtek, 19. septembra 2024, smo v okviru Arene tehnologij v Tehnološkem parku Ljubljana izpeljali tematsko delavnico z naslovom, "Financiranje prihodnosti: Odklenite sredstva in spremenite svoje ideje v uspeh".

V tematski delavnici, ki je bila izpeljana v okviru projekta EDIH DIGI-SI smo spoznali najnovejše oblike financiranja prihodnosti. Z nami je bil gost Niko Klanšek, s katerim smo raziskovali inovativne načine financiranja za realizacijo poslovnih idej in projektov. Predstavil nam je sodobne trende in uspešne prakse, ki so uspele s pomočjo alternativnega financiranja.

Delavnice so se udeležili startupi, podjetja in navdušenci, ki jih zanimajo kreativni pristopi pridobivanja sredstev. Večina udeležencev je dobila tudi strokovne odgovore in nasvete glede njihovih konkretnih poslovnih izzivov. Po predstavitiv je sledilo mreženje ter izmenjava informacij iz prve roke.

Ker gre trenutno za zelo zanimivo temo bomo podobne delavnice organizali zelo kmalu. Spremljajte nas tudi na EDIH DIGI-SI. 

Se vidimo na Areni tehnologij 2025! Celotno foto galerijo si lahko ogledate na spletni povezavi.

Če želite biti obveščeni o delavnicah in dogodkih, ki jih izvajamo v Tehnološkem parku Ljubljana, se prijavite na e-novice, ki jih boste prejeli maksimalno dva krat mesečno.

Avtor: Maja Zupančič Pintar

-------------------------

Delavnica je bila izvedena v okviru projekta EDIH DIGI-SI, ki ga sofinancirata Evropska Unija (št. pogodbe 101082654) in Ministrstvo za digitalno preobrazbo.

Nazaj